Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Unknown

Η σέξι φωτογράφιση της Αδάμ μαζί με τις ανήλικες κόρες της- Θύελλα αντιδράσεων



Την πρώτη τους κοινή φωτογράφιση πραγματοποίησαν η Εύη Αδάμ και οι κόρες της.
Η 15χρονη Νεφέλη και η 13χρονη Δανάη Λιβιεράτου, ποζάρουν ως μοντέλα μαζί με τη μητέρα τους, για τις ανάγκες της διαφημιστικής καμπάνιας γνωστής εταιρίας κοσμημάτων.

Τα δύο ανήλικα κορίτσια «μαγεύουν» τον φακό , αφού όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το You, έχουν κληρονομήσει την ομορφιά και των δυο γονιών τους. Η εν λόγω φωτογράφιση όμως, έγινε αιτία να ξεσπάσει η ομάδα του «Πρωινό» που έκριναν πώς δεν έπρεπε να επιστρέψει η Εύη Αδάμ στις κόρες της να ντυθούν πιο σέξι από ό,τι αρμόζει στην ηλικία τους.

«Δεν είναι λίγο μικρά για να φωτογραφηθούν ημίγυμνα για κόσμημα;», αναρωτήθηκε ο καλεσμένος της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, Νίκος Μουτσινάς και πρόσθεσε: «Εγώ δεν βλέπω τα κοσμήματα. Θεωρώ αποτυχημένη την καμπάνια. Δεν γίνεται 13χρονα να ποζάρουν έτσι και η μητέρα να δίνει τη συγκατάθεσή της», τόνισε από την μεριά της η Ευαγγελία Τσιολίδα.



Unknown

About Unknown -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :